Chocolate-Covered Jelly Bean Rabbits | チョコゼリービーンズのウサギさん

(日本語のレシピは以下にございます。)

Chocolate-Covered Jelly Bean Rabbits | チョコゼリービーンズのウサギさん

These actually taste better than store-bought jelly beans! Making jelly beans that have that chewy center and hard outside can be really tricky when using appliances you usually have at home, so I took it upon myself to find another way to make delicious jelly beans that are way easier for you to make! I used 3 packets of gelatin to achieve a very bouncy, chewy jelly bean, but if you’d like yours to be softer, you can totally use 2 packets instead of 3. You can use any flavour of jello that you like and can decorate your jelly beans to turn them into cute animals or even jelly bean versions of your friends!

Ingredients (makes about 36 jelly beans)
❤ 1 packet (85g) of jello (any flavour)
❤ 3 envelopes of gelatin (3 tbsp)
❤ 1/3 cup water
❤ ½ – ¾ cup white chocolate chips
❤ oil-based food colouring
❤ toothpicks
❤ melted dark chocolate

Directions
1. Pour the powdered jello, gelatin and water into a small saucepan, and let sit for 5 minutes until the gelatin softens.
2. Place the saucepan on the stove and set it to medium heat. Fully dissolve the jello and gelatin in the water while stirring, about 5-10 minutes.
3. Pour the liquid into a container with a spout, and then pour it into jelly bean molds. Place this in the fridge until the jelly beans have fully set and feel bouncy, about 3-5 hours.
4. Melt the white chocolate chips and dye the melted chocolate any colour that you like. Stick a toothpick about 1/3 of the way into the end of one jelly bean, and coat the jelly bean in chocolate. Place it on a tray lined with parchment paper, and use another toothpick to help slide the other toothpick out of the jelly bean. The heat of the chocolate may begin to slightly melt the jelly beans, so place the jelly beans in the freezer for about 5 minutes after every 5th-10th jelly bean that you make. Then set the chocolate-covered jelly beans in the freezer for about 20 minutes.
5. Once the chocolate has fully set, use a toothpick to draw rabbit faces onto each jelly bean with the dark chocolate. Return the jelly beans to the freezer one last time for the dark chocolate to set. Allow the jelly beans to sit at room temperature for about 5-10 minutes before serving.

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Chocolate-Covered Jelly Bean Rabbits | チョコゼリービーンズのウサギさん

店で売られているゼリービーンズよりおいしいです!中が噛む必要があって、固い表面のゼリービーンズをお家で作るのは難しいですので、お家で作りやすい バージョンを作りたかったのです!粉ゼラチン大さじ3を加えるとゼリービーンズは噛む必要がありますが、柔らかいグミが好きな方は大さじ3より大さじ2を 加えるとおいしいです!ジェローはお好みの味で、チョコで表面に描き、かわいい動物や友だちにできます!

材料(約36個分)
❤ジェロー(お好みの味) 1パック分(85g)
❤粉ゼラチン 大さじ3
❤水 カップ1/3
❤ホワイトチョコのチップ カップ1/2~3/4
❤油性食用色素
❤爪楊枝
❤溶けたダークチョコレート

作り方
①ジェロー、ゼラチンと水を少鍋に入れ、5分待つ。
②少鍋を中火にする。混ぜながら、ジェローとゼラチンをしっかり溶かす(約5分)。
③注ぎやすい容器に流し入れ、ゼリービーンズの型に流し入れる。冷蔵庫に入れ、しっかり固まらせる(約3~5時間)。
④ホワイトチョコのチップを溶かし、お好みの色に着色する。各ゼリービーンズに爪楊枝を3分目まで刺し、チョコレートをかける。クッキングシートがひいたトレーに置き、他の爪楊枝を使って、ゼリービーンズに指した爪楊枝を取る。❤チョコレートは温かいですので、ゼリービーンズが少し溶けてしまうおそれがあります。5~10個をチョコレートにかけると冷凍庫に入れ、5分固まらせる。❤
すべてのゼリービーンズをチョコにかけたら、冷凍庫に入れ、チョコを固まらせる(約20分)。
⑤チョコが固まったら、爪楊枝を使って、ダークチョコレートでウサギの顔をゼリービーンズに描く。冷凍庫に戻し、ダークチョコレートを固まらせる(約5~10分)。食べる前にゼリービーンズを室温に5~10分置く。

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