Homemade Cadbury Creme Eggs | 手作りキャドバリーのクリームエッグ

(日本語のレシピは以下にございます。)

Homemade Cadbury Creme Eggs | 手作りキャドバリーのクリームエッグ

These taste just like real creme eggs and are so simple to make! Now you can have all of the creme eggs you want in the comfort of your own home! To make these even more Eastery, you could use white chocolate instead of milk chocolate, and dye it Easter colours like pink, yellow and purple!

Ingredients (makes about 6-8 eggs)
❤ 150g Cadbury milk chocolate
❤ 1/4 cup light corn syrup
❤ 1/8 cup butter, room temperature
❤ 1/2 tsp vanilla
❤1/8 tsp salt
❤1 1/2 cups confectioner’s sugar
❤ yellow food colouring
❤ melted milk chocolate

Directions
1. Melt the Cadbury milk chocolate, and spread it onto the insides of an egg-shaped chocolate mold. Place this in the freezer for the chocolate to set.
2. To make the filling, place the corn syrup, butter, vanilla extract and salt in a bowl and beat with an electric mixer until smooth. Sift in the confectioner’s sugar and mix together.
3. Place about 1/3 of the filling into a separate bowl, and dye it a golden yellow colour. place them in piping bags fitted with round tips.
4. Once the chocolate egg shells have set, pipe the white filling into each shell until about 70 perfect full, and then pipe a dollop of yellow filling on top. Place the eggs, still inside the mold, into the fridge for 10 minutes for the fillings to set even more. Then flatten the filling so that it doesn’t stick past the surface of the eggs, and won’t get in the way when attaching the halves together.
5. Unmold the crème eggs, spread some milk chocolate onto the edges and attach two halves together to create a whole egg. Return to the freezer for 5 minutes for the melted chocolate to set, and enjoy!

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Homemade Cadbury Creme Eggs | 手作りキャドバリーのクリームエッグ

クリームエッグの味にそっくりで、とても作りやすいです!お家で手作りのクリームエッグを何個も作られます!ミルクチョコレートの代わりにホワイトチョコを使って、イースターっぽいの色に着色するとかわいいです!

材料(6~8個分)
❤キャドバリーのミルクチョコレート 150g
❤コーンシロップ カップ1/4
❤バター(室温に戻した)カップ1/8
❤バニラエッセンス 小さじ1/2
❤塩 小さじ1/8
❤粉糖 カップ1.5
❤黄色の食用色素
❤溶けたミルクチョコレート

作り方
①キャドバリーのミルクチョコレートを溶かし、卵形の型に塗る。冷凍庫に入れ、固まらせる。
②クリームを作る:コーンシロップ、バター、バニラエッセンスと塩をボウルに入れ、泡だて器で混ぜ、馴染ませる。粉糖をふるいにかけ、ボウルに加え、混ぜる。
③クリーム1/3分を別のボウルに入れ、黄色に着色する。丸形の口金がついた絞り袋に入れる。
④卵のチョコシェルが固まったら、白色のクリームを卵に7分目まで絞り出し、黄色のクリームをその上に少しかける。型に入ったままで冷蔵庫に入れ、クリームとチョコをもう少し固まらせる。簡単につけられるために、指でクリームを平らにする。
⑤型から取り、溶けたミルクチョコレートを2つの卵の縁にかけ、一緒につけるとクリームエッグになります!冷凍庫に入れ、溶けたチョコを固まらせる(約5分)。

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