Ted Baker Nordic Mitten Cookies | TED BAKERのノルディック柄の手袋型のクッキー

(日本語のレシピは以下にございます。)

Ted Baker Nordic Mitten Cookies | TED BAKERのノルディック柄の手袋型のクッキー

These cookies match the GORGEOUS hat and snood that’s out in stores now at Ted Baker! I bought these as a Christmas present for myself (do people even do that?? haha), but they didn’t sell matching mittens, so I thought that I would make matching mitten cookies! The nordic pattern takes a little bit of patience to pipe on, but it’s more than worth it when you have a plate full of adorable mittens! Feel free to pipe on whatever pattern you like, and use whatever colours you like!

Ingredients
❤ coffee cookie dough (used in my Michael Kors cookies, recipe here)
❤ 1 lb confectioner’s sugar
❤ 2 egg whites
❤ water
❤ bright pink food colouring
❤ gold lustre dust

Directions
1. Roll out the cookie dough onto a lightly floured surface until it is ¼ inch thick. Then using a mitten-shaped cookie cutter (or a knife), cut out mitten-shaped cookies. Place them on a baking sheet lined with parchment paper, and bake for about 10 minutes at 350F, until they’re lightly golden.
2. Transfer the cookies to a cooling rack and allow them to fully cool.
3. To make the icing, mix the confectioner’s sugar and eggs together with an electric mixer and add ¼ cup to ½ of water, depending on the humidity where you are (add more if the air is more dry) – I usually just add ¼ cup.
4. Keep whipping the icing until it form a ribbon when drizzled, and stays for about 5 seconds. This should take around 8 minutes. Place about 1/3 of the icing in a separate bowl, and dye it bright pink. Leave the remaining icing white.
5. Using a piping bag fitted with a small, round tip, pipe an outline around the mitten cookies with the white icing. Allow this to fully set, about 20 minutes. Then add 1-2 tsp of water to the white icing until it becomes slightly more runny. Fill in the cookies with the runny white icing, and allow this to fully set as well, about 20-30 minutes.
6. Place the pink icing in a piping bag fitted with a more narrow, round tip, and pipe on the Nordic design on the Ted Baker snood and hat. I’ve uploaded a photo below for reference!
7. With a small brush, dust the gold lustre dust onto the cuff of the mittens to create the gold accent that’s on the snood and hat. Dipping your finger in water and running it along the edge of the cookie before brushing the lustre dust on will help it stick a lot better. Allow the pink piping to fully set for another 20 minutes or so, and you’re done!

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Ted Baker Nordic Mitten Cookies | TED BAKERのノルディック柄の手袋型のクッキー

Ted Bakerで売られているきれいな帽子とスヌードと同じ模様のクッキーです!スヌードと帽子を自分へのクリスマスのプレゼントとして購入しましたが(あ れっておかしいかなぁ…?笑)、同じ模様の手袋がなかったので、このクッキーを作ることにしました!ノルディック柄を描くのが少し時間かかりますが、 出来上がるととても可愛いですよ!お好みの模様と色もどうぞ❤

材料
❤ コーヒーのクッキーの生地(マイケル・コースのクッキーのレシピに使用した生地。レシピはこちらです。)
❤粉糖 453g
❤卵白 2個分
❤水
❤ ピンク色の食用色素
❤食用のキラキラパウダー(金色)

作り方
①小麦粉を調理台に少々まぶし、生地を0.5~1cmの厚さに伸ばす。手袋型のクッキー抜き型で(またはナイフで)手袋型のクッキーを作る。クッキングシートをひいた天板に並び、焼き色がすこ~しつくまで、176度のオーブンで10分焼く。
②網に置き、しっかり冷める。
③アイシングを作る:砂糖と卵白をミキサーで混ぜ合わせ、水1/4~1/2カップを加える。部屋の湿気によって水量を増やす~減らす。私は普通に1/4カップだけ加えます。
④リボン状態になるまで泡立てる。8分ぐらいかかります。アイシング1/3分を別のボウルに入れ、ピンク色に着色する。残りのアイシングを白色のままにする。
⑤小さな丸い金口が付いた絞り袋でクッキーの周りに白色のアイシングを描く。アイシングを固まらせる(約20分)。白色のアイシングに水小さじ1~2を加え、もっと薄くなります。描いたところの中にアイシングを塗り、しっかり固まらせる(約20~30分)。
⑥ピンク色のアイシングをもう少し小さな丸い金口が付いた絞り袋に入れ、スヌードと帽子のノルディック柄をクッキーに描く。下にスヌードと帽子の写真がございます!
⑦絵筆で食用のキラキラパウダーを手袋のそで口に付ける。指を少し水につけ、キラキラパウダーを付ける前にそで口を少し濡れると更につけやすいです。ピンク色のアイシングを約20分固まらせると完成です!

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