Fluffy Pinecone Cat Cake (Elle Fowler’s Cat ❤) | フワフワ猫(パインコーン)のケーキ(Elle Fowlerさんの猫❤)

(日本語のレシピは以下にございます。)

Fluffy Pinecone Cat Cake (Elle Fowler’s Cat ❤) | フワフワ猫(パインコーン)のケーキ(Elle Fowlerさんの猫❤)

This cake looks so much like a stuffed animal! I’m a huge fan of Elle Fowler, and I felt terrible that she’s fractured her back, so I thought that I would make this little cake as a get better present! Her cat Pinecone is a Persian and he’s so adorable and fluffy, so I thought it would be perfect to make a cake version of him!
This cake is covered in delicious vanilla buttercream, and would be wonderful if paired with a fruity sauce or turned into a layer cake like my Cat & Kitten Mocha Chip Cakes and filled with that same strawberry, chocolate chip and marshmallow filling!

Ingredients
❤ 2 loaves of vanilla pound cake
❤ 1 cup unsalted butter, room temperature
❤ 4 cups confectioner’s sugar
❤ ½ tsp vanilla extract
❤ white cotton candy
❤ white chocolate
❤ dark chocolate
❤ pink and blue oil-based food colouring
❤ toothpicks

Directions
1. To make the buttercream, place the butter and sugar in a large bowl, and beat with an electric mixer until light and fluffy, about 5 minutes. Add the vanilla extract and mix.
2. Use one loaf of pound cake as Pinecone’s body, and carve it into an oval. Use the widest part of the second loaf as his head, and round the edges with a knife. Attach it to the body with toothpicks. Use the remaining cake to make the ears, front paws and tail. Secure these with toothpicks as well.
3. Coat the cake with a thin layer of buttercream. Then apply a thicker layer of buttercream in small areas at a time, sticking on small tufts of cotton candy before the buttercream stiffens. Continue to cover the entire surface of the cake with buttercream and cotton candy, apart from the head.
4. Mix a small amount of buttercream with pink food colouring, and spread it onto Pinecone’s ears to make them pink.
5. Continue to cover Pinecone’s face with the cotton candy, including the ears, so that the pink just peeks through.
6. Melt some white and dark chocolate. Dye some of the white chocolate a peachy pink colour, and paint a nose onto a sheet of parchment paper. Dye the remaining white chocolate a light blue colour, and paint on two circles to make his eyes. Place this in the freezer for 5-10 minutes until it’s fully set. Then paint the melted dark chocolate on top of the eyes to make the pupils. Return this to the freezer to set again.
7. Use some buttercream to attach the eyes and nose to Pinecone’s face, and you’re done!

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Fluffy Pinecone Cat Cake (Elle Fowler’s Cat ❤) | フワフワ猫(パインコーン)のケーキ(Elle Fowlerさんの猫❤)

このケーキはぬいぐるみに似ているん、じゃない?ElleFowlerさんの動画が大好きで、最近背骨を骨折してしまって、プレゼントをあげたかったのです。パインコーンさんはペルシャ猫で、超かわいくてフワフワで、ケーキにするのがとてもかわいいと思います!
バニラバタークリームを塗って、フルーツのソースや子猫のモカチップケーキに使った中身を入れたらおいしいと思います!

材料
❤バニラパウンドケーキ 2個(ローフ型)
❤無塩バター(室温に戻した) 1カップ
❤粉糖 4カップ
❤バニラエッセンス 小さじ0.5
❤綿飴(白色)
❤ホワイトチョコレート
❤ダークチョコレート
❤ピンク色と青色の油性食用色素
❤爪楊枝

作り方
①まず、バタークリームを作る。バターと粉糖をボウルに入れ、フワフワになるまで泡立てる(約5分)。バニラエッセンスを加え、混ぜる。
②パウンドケーキ1個をパインコーンさんの体に使い、ナイフで楕円形にする。他のパウンドケーキを一番広いところをパインコーンさんの頭に使い、ナイフで丸くする。爪楊枝で体に付ける。残りのケーキで耳、手としっぽを作る。爪楊枝で体に付ける。
③体の全体にバタークリームを薄く塗る。バタークリームをゆっくりで体の全体に厚く塗り、固くなる前にすぐ綿飴を少し付ける。頭以外に体の全体にバタークリームを塗り、綿飴をつける。
④バタークリーム少量をピンク色の食用色素と混ぜ、パインコーンさんの耳に少し塗る。
⑤顔の全体につけ、耳のピンク色のところがちょっと見えるように付ける。
⑥ホワイトチョコレートとダークチョコレートを溶かす。ホワイトチョコレート少量を薄いピンク色に着色し、クッキングシートにパインコーンさんの鼻を描く。残りのホワイトチョコレートを薄い青色に着色し、◯2つを描き、目を作る。冷凍庫で5~10分固まらせる。ダークチョコレートで瞳孔を描く。冷凍庫でもう一度固まらせる。
⑦バタークリームで目と鼻を顔につけると完成です!

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