Fall Leaf Cake Pops | 紅葉のケーキポップス

(日本語のレシピは以下にございます。)

Fall Leaf Cake Pops | 紅葉のケーキポップス

These cake pops both look and taste like the fall! I’ve never actually made cake pops before, but a subscriber requested that I make some, so it was a learning experience for me too! It look a little bit of time to shape the cake pops into the leaf shapes, but I’m really pleased with how they turned out! These are perfect little treats for Thanksgiving, and I’m sure that all of your friends will be impressed!

Ingredients (makes approx. 42 cake pops)
❤ 750g of my Pumpkin Spice Latte cake recipe
❤ 200g white chocolate chips
❤ 130g whipping cream
❤400g melted white chocolate
❤ oil-based food colouring
❤ toothpick
❤ gold lustre dust
❤ lollipop sticks

Directions
1. Crumble the cake into very fine crumbs.
2. In a pan, heat the white chocolate chips and whipping cream over low heat until the chocolate has melted and is combined with the cream.
3. Pour the chocolate and cream mixture into the cake crumbs, and mix everything together.
4. Roll them into oval shapes, and place them on a tray lined with parchment paper. Place these in the fridge for 15 minutes until they have become more firm.
5. Shape the cake balls into leaf shapes. Return them to the fridge for 10 more minutes. Then stick each lollipop stick into the melted white chocolate, and stick one stick into each leaf. Return these to the fridge for 5 minutes for the chocolate to fully set.
6. In the meanwhile, divide the chocolate into as many bowls as you like, and using oil-based food colouring, colour the chocolate the colours of autumn leaves.
7. Dip the leaves into your desired colours, allowing the excess chocolate to drip into the bowls. Then draw on the veins of the leaves with a toothpick. Stick them into a Styrofoam block or a deep glass, and allow the chocolate to fully set. Dust on some gold lustre dust with a clean paintbrush.

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Fall Leaf Cake Pops | 紅葉のケーキポップス

このケーキポップスは秋の見た目も味もあります!実は、今までケーキポップスを作ったことがないんですが、登録者さんがリクエストして、試してみました! ケーキポップスを葉っぱの形にするのが少し時間かかりましたが、とてもかわいく出来上がりました!サンクスギビングなどにぴったりのデザートです!

材料(約42本分)
❤パンプキン スパイス ラテのケーキ 750g分
❤ホワイトチョコレート 200g
❤生クリーム 130g
❤溶けたホワイトチョコレート 400g
❤油性食用色素
❤爪楊枝
❤食用のキラキラパウダー(金色)
❤キャンディー棒

作り方
①ケーキを手で細かくちぎる。
②フライパンでホワイトチョコレートと生クリームを弱火でしっかり溶かし、混ぜ合わせる。
③チョコレートと生クリームをケーキに加え、よく混ぜる。
④ケーキ大さじ1.5を丸めていき、42個を作る。クッキングシートにひいたトレーに並ぶ。冷蔵庫に入れ、もう少し固まらせる(15分)。
⑤葉っぱの形にする。冷蔵庫に更に10分固まらせる。溶けたホワイトチョコレートについたキャンディー棒を各葉っぱに刺す。冷蔵庫に戻し、チョコレートを固まらせる(5分)。
⑥その間に、溶けたホワイトチョコレートをボウル(3つ~4つのボウル)に入れ、油性食用色素で紅葉の色に着色する。
⑦ケーキポップスをチョコレートにつけ、余分なチョコレートをボウルに戻す。爪楊枝で葉っぱの葉脈を描く。スタイロフォームやグラスに入れ、チョコレートを固まらせる。金色の食用のキラキラパウダーを絵筆などで付けると完成です!

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