Peanut Butter and Chocolate Rocky Road Fudge | ピーナッツバターとチョコのロッキーロードファッジ

(日本語のレシピは以下にございます。)

Peanut Butter & Chocolate Rocky Road Fudge | ピーナッツバターとチョコのロッキーロードファッジ

In all honesty, I think that this is the yummiest thing to have ever come out of my kitchen! If you’re a fan of salty and sweet, then this is totally up your ally. The mix of the milk and dark chocolate add a lovely sweetness, and the melted peanut butter and salted peanuts add saltiness and a satisfying crunch. The marshmallows provide an amazing sticky, chewiness and I promise you that everyone will love you for making these! I actually used to work as a waitress in one of the Lindt cafes, and my recipe almost got taken up by the company and put into production to sell in stores. Yes, it’s THAT yummy. So now go and make them – you won’t regret it!!

実はね、今まで作ったデザートの中で一番おいしいいものだと思います!これは甘いと塩味のデザートが好きな方に。ミルクとダークチョコレートですごくおいしいな甘さで、溶けたピーナッツバターと塩ピーナツでカリカリになって、少し塩味になります。マシュマロを加えるとシコシコ(?)になって、これを食べる皆さんが大喜び❤

Ingredients (fills 2 20x20cm square aluminum foil pans)
❤ 500g milk chocolate
❤ 300g dark chocolate
❤ 250g unsalted butter
❤ 8 tbsp golden syrup (or corn syrup)
❤ ½ cup peanut butter (plus more for swirling on top)
❤ 450g salted peanuts
❤ 300g mini marshmallows
Directions
1. Place the milk and dark chocolate, butter and golden syrup in a pot over medium-low heat. Stir consistently until completely melted. Add the peanut butter and mix until fully incorporated.
2. Remove from the heat, and add the peanuts and marshmallows and mix until just combined. Pour the mixture into a square aluminum container, and swirl some peanut butter on top with a knife. Place this in the fridge (or freezer, if you’re in a rush) until set.
3. Slice the rocky road into bite-sized squares, and you’re done!

Please subscribe to my channel!

http://www.youtube.com/user/pankobunny

 

Peanut Butter & Chocolate Rocky Road Fudge | ピーナッツバターとチョコのロッキーロードファッジ

材料 (20x20cmの四角形のアルミ箔のケーキ型を2つ)
❤ミルクチョコレート 500g
❤ダークチョコレート 300g
❤無塩バター 250g
❤ゴールデンシロップ(またはコーンシロップ)大さじ8
❤ピーナッツバター ½カップ(飾りにもう少し使用する)
❤塩ピーナッツ 450g
❤ミニマシュマロ 300g

作り方
①ミルクチョコとダークチョコレート、バターゴールデンシロップを鍋に入れ、中弱火にする。混ぜならが、しっかり溶かす。ピーナッツバターを加え、なめらかになるまで混ぜる。
②ピーナッツとマシュマロを加え、混ぜる。四角形のアルミ箔ケーキ型に流し入れ、表面にナイフでピーナッツバターを少々塗る。冷蔵庫(急ぎな人は冷凍庫でOKです)に入れて、固ませる。
③ひと口大の大きさに切ると完成です!

ぜひチャンネルに登録してください!

http://www.youtube.com/user/pankobunny

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s