Pink Cream Cheese Frosting | ピンク色のクリームチーズアイシング

(日本語のレシピは以下にございます。)

Pink Cream Cheese Frosting

Ingredients (makes enough for one 9-inch cake)
❤ 250g cream cheese, room temperature
❤ 1 teaspoon vanilla extract
❤ 1/2 cup unsalted butter, room temperature
❤ 3-4 cups confectioner’s sugar
❤ pink food colouring

Directions
1. Beat the cream cheese and the vanilla with an electric mixer until soft and fluffy. Gradually add the butter while mixing.
2. Add the confectioner’s sugar ½ cup at a time, and mix well. Add the food colouring until it reaches your desired shade of pink.

Please subscribe to my channel!

http://www.youtube.com/user/pankobunny

 

ピンク色のクリームチーズアイシング

材料
❤ クリームチーズ(室温に戻した) 250g
❤バニラエッセンス 小さじ1
❤無塩バター(室温に戻した)1/2カップ
❤粉糖 3~4カップ
❤ ピンク色の食用色素

作り方
①クリームチーズとバニラエッセンスを泡だて器でふわふわになるまで泡立てる。泡立ちながら、バターを少しずつ加える。
②粉糖を1/2カップずつ加え、よく混ぜる。お好みのピンク色になるまで、食用色素を入れる。

ぜひチャンネルに登録してください!

http://www.youtube.com/user/pankobunny

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s